SecurityPAC

Om de status, en de vooruitgang ervan, op het gebied van Informatiebeveiliging te kunnen aantonen naar de interne organisatie, maar ook naar externe partijen, is het objectief en efficiënt kunnen meten hiervan een pré.

Met SecurityPAC haalt u een middel in huis waarmee u, na het invullen van de vragen op het scherm, direct een helder overzicht heeft van de status. Van een overzichtelijke A4-samenvatting tot gerichte detailaanbevelingen. U weet direct hoe de organisatie staat ten opzichte van de Code voor Informatie-beveiliging (CIB). Bovendien krijgt u direct aanbevelingen om de status te verbeteren.
U wordt bij het invullen efficiënt door de vragen geleid. Als alternatief kunt u eerst de meegeleverde pdf-versie (op papier) invullen om deze daarna te verwerken.

Bij herhalende metingen kunt u eenvoudig een kopie maken van de vorige meting en de verschillen bijwerken. Om de resultaten van diverse metingen te zien is een grafische rapportage per onderwerp aanwezig.
SecurityPAC is een product gemaakt met RiskPAC. Het wordt geleverd met de NEN/ISO versie van de Code voor Informatiebeveiliging.