RiskPAC

Met RiskPAC kunt u zelfstandig Vragenlijsten maken en aanpassen. De vragenlijsten kunnen ieder onderwerp beslaan, bijv. risico analyse, kwaliteitsmeting, audit, tevredenheidsonderzoek, of enige ander gebied.

Het voordeel ten opzichte van een traditionele vragenlijst gemaakt met een tekstverwerker of spreadsheet is de grote mate van flexibiliteit en beheersbaarheid. U maakt vragen en aanbevelingen in bibliotheken, zodat u deze onbeperkt kunt hergebruiken. Hergebruik kan binnen dezelfde vragenlijst, maar ook in andere. Het invoegen, verplaatsen en verwijderen van vragen is een kwestie van slepen, zonder gevolgen voor allerlei formules.

Vragen kunnen gegroepeerd worden in onderwerpen. Per onderwerp kunt u gebruik maken van een scoremodel. Naast aanbevelingen per vraag zijn hiermee ook op een samenvattend niveau (management) aanbevelingen toe te voegen.

Na het invullen van het laatste antwoord zijn de resultaten direct beschikbaar. Van de ingevulde antwoorden en notities tot een overzicht van de aanbevelingen. Van een korte samenvatting tot een uitgebreide score analyse.

Vragenlijsten kunnen onbeperkt herhaald gebruikt worden, zowel in RiskPAC als op papier.

Enkele voordelen van RiskPAC zijn:

Gestructureerde vragenlijsten zonder programmeurs
Voor het uitvoeren van onderzoeken of analyses waarbij een diversiteit aan onderwerpen gaat worden onderzocht is RiskPAC het ideale hulpmiddel. Met RiskPAC kunt u zelf of in een groep vragenlijsten maken, zonder dat u enige programmeerkennis nodig hebt.

Eenvoudig aan te passen
Een vragenlijst is zelden in een keer naar wens. U kunt met RiskPAC eenvoudig vragen verschuiven, invoegen en verwijderen.

Direct de aanbevelingen
Met RiskPAC kunt u uw aanbevelingen direct in het vragenlijst model stoppen. Hiermee wordt bereikt dat wanneer een vragenlijst wordt ingevuld direct de resultaten beschikbaar zijn na het beantwoorden van de laatste vraag.
– Aanbeveling(en) per antwoordoptie
– Aanbeveling(en) op basis van de score in een onderwerp.