RecoveryPAC

Voor het onderhouden van plannen maakt QMC gebruik van diverse middelen. RecoveryPAC heeft zich in de afgelopen decennia onder meer onderscheiden op de gebieden van Crisismanagement, Continuïteitsplanning, Informatiebeveiliging en Verhuizing.

Voor het vastleggen en onderhouden van afspraken tussen enkele of 10-tallen afdelingen en/of 100-en mensen in de vorm van handboeken of draaiboeken is RecoveryPAC een praktisch instrument.

Vanuit een structuur van organisaties, afdelingen, processen en/of teams kan o.a. worden vastgelegd
wie doet wat, wanneer, waarom, waar en waarmee.

Een ander krachtig aspect van RecoveryPAC is de eenvoud waarmee de informatie eruit komt. In pdf, html of gewoon op de printer. Bovendien levert koppeling met uw bestaande bestanden (bijv. Word of Excel) altijd een compleet en actueel overzicht.

Is een A4 document te groot, dan kunt u ook kiezen voor PicolloCards. Een methode om op kleiner formaat informatie beschikbaar te maken, van A5 tot creditcard. Zo heeft u de belangrijkste informatie altijd bij de hand

RecoveryPAC kan aan het RapidReach oproepsysteem gekoppeld worden.

Leverbaar van Small Business Edition tot Full version.

Met RecoveryPAC maakt u een of meerdere stappenplannen (takenlijsten) waarin vooraf is vastgelegd wie wat moet doen op het moment dat actie vereist is.

De flexibele database structuur maakt zorgt ervoor dat u zowel voor klein- als grootschalige plannen (afdeling van een klein bedrijf resp een multinational) kunt voorzien van de benodigde informatie om het plan efficient en effectief uit te kunnen voeren.

Het resultaat is een of meerdere soorten plannen vanuit één database. De output kan zowel in zelf in te delen draaiboeken op papier als in pdf worden gepresenteerd.

Voor meer informatie wordt u voorlopig doorverwezen naar
RecoveryPAC website (http://recoverypac.eu)