RapidReach

Voor wie snel, accuraat en/of veel mensen betrouwbaar wil kunnen bereiken is er RapidReach.

Een geautomatiseerd systeem waarmee u in minuten enkele tot 1000-en mensen op een gecontroleerde wijze bereikt met het gewenste bericht. U kunt mensen bereiken per Telefoon, GSM, SMS, Fax en E-mail.
Middels een webinterface of per telefoon kunt u binnen seconden een oproepscenario starten. Nog voor u hebt opgehangen zijn de eerste gesprekken al gestart. Door de uitgebreide vastlegging weet u altijd wie op welk tijdstip is bereikt en wat de reactie was.

Leverbaar als een abonnement (webbased met 400 lijnen en meervoudig redundant) of een eigen web- of windows-based systeem. Ook meer geavanceerde koppelingen met een computer of machine zijn mogelijk (bijv. API en PLC). Aanvullende opties zijn bijvoorbeeld teleconferencing, logging en bulletinboard.

Toepassingsgebieden zijn o.a. crisismanagement, helpdesk, wegenonderhoud, alarmcentrales, personeels oproep (vervanging bij ziekte), machinebewaking, etc..

Import van persoonsgegevens is standaard vanuit o.a. Excel en txt bestanden. Voor diverse applicaties zijn automatische importkoppelingen leverbaar, zoals RecoveryPAC.

Basis: Emergency Notification System (ENS)
U koopt een abonnement en beleenheden.
Met het abonnement heeft u toegang tot een eenvoudig bedienbare gebruikersinterface. Op het moment dat u een oproep wilt doen kunt u binnen één minuut na aanloggen een oproep uitsturen naar de gewenste personen/contacten.

Enkele feiten
– Meer dan 400 lijnen gelijktijdig aanwezig om te bellen.
– Onbeperkt in onder meer: individuen, scenario’s, berichten.
– Nummers actueel te houden met import en invoer.
– Voortgangsrapportage online/per fax of per e-mail

Veelal binnen 1 dag te regelen.

Uitbreidingen
Er zijn vele uitbreidingsopties, afhankelijk van de gewenste situatie toepassing.

Standaard
– Automatische datakoppeling met eigen (personeels)gegevens

Geavanceerd
– Data integratie in IT omgeving
– Geautomatiseerde activering
– Koppeling met PLC (2 richtingen)