Handboek Info.Bev.

Met het Handboek Informatiebeveiliging “HibPAC” wordt het hele informatiebeveiligingsproces gestructureerd, beheerst en inzichtelijk gemaakt en onderhouden.

U krijgt een uitgebreid, kostenbesparend, basismodel met een beveiligingsstructuur op basis van de Code voor Informatiebeveiliging (ISO2700x). Hierin zijn vele praktijkvoorbeelden opgenomen, zoals procedures en formulieren. Deze zijn eenvoudig aan te passen of door bij u in gebruik zijnde documenten te vervangen.

Door de centrale vastlegging en de flexibiliteit waarmee u de informatie kunt hergebruiken is er op ieder moment actueel inzicht in de stand van zaken. U kunt bijvoorbeeld bij een (externe) audit op het laatste moment nog actuele versie(s) afdrukken. Er kan gekozen worden om deel-handboeken uit dezelfde bron te creëren. Van een samengevat management deel tot een specifieke back-up-procedure voor IT medewerkers.

Door de flexibiliteit van HibPAC kunt u geleidelijk omschakelen van uw huidige manier van vastleggen naar de HibPAC methode. HibPAC is geschikt om bij aanvang van een IB traject te gebruiken, maar dus ook wanneer u al een eind op weg bent.

HibPAC is gemaakt met RecoveryPAC software.